İBT WEB

Jandarma Anneler Günü’nü kutladı

Genel 11.05.2020 - 10:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2931+ kez okundu.
 

Jandarma Anneler Günü’nü kutladı

Bayburt’ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk alanlarında ikamet eden ve yalnız yaşayan 65 yaş üstünde olan kadın vatandaşları Anneler Günü vesilesiyle ziyaret etti. Yeni tip korona virüs salgını önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri anneler, jandarma ekipleri tarafından unutulmadı. Jandarma Komutanlığı ekipleri, anneleri tek tek ziyaret ederek sürpriz bir anı yaşattı. Duygusal anlar yaşayan anneler, kendilerini unutmayan jandarma ekiplerine teşekkür etti.
Bayburt’ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk alanlarında ikamet eden ve yalnız yaşayan 65 yaş üstünde olan kadın vatandaşları Anneler Günü vesilesiyle ziyaret etti.
Yeni tip korona virüs salgını önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan 65 yaş ve üzeri anneler, jandarma ekipleri tarafından unutulmadı. Jandarma Komutanlığı ekipleri, anneleri tek tek ziyaret ederek sürpriz bir anı yaşattı. Duygusal anlar yaşayan anneler, kendilerini unutmayan jandarma ekiplerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.