İBT WEB

Jandarma aranan iki şahsı yakaladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:31, Güncelleme: 12.12.2022 - 14:29 826+ kez okundu.
 

Jandarma aranan iki şahsı yakaladı

Jandarma aranan iki şahsı yakaladı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Karacasu ve Söke ilçesinde aranan iki şahsı yakaladı.Edinilen bilgiye göre, Karacasu Ataeymir Mahallesi D-585 Karayolu üzerinde yapılan uygulamada çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.M.A isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Söke ilçesinde ise “Bina icinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Jandarma aranan iki şahsı yakaladı
Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Karacasu ve Söke ilçesinde aranan iki şahsı yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Karacasu Ataeymir Mahallesi D-585 Karayolu üzerinde yapılan uygulamada çeşitli suçlardan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.M.A isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Söke ilçesinde ise “Bina icinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.