İBT WEB

Jandarma çocukları boyama kitabıyla mutlu etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2021 - 15:48, Güncelleme: 15.02.2021 - 15:48 2781+ kez okundu.
 

Jandarma çocukları boyama kitabıyla mutlu etti

Denizli’de jandarma ekipleri, çocukların eğlenerek trafik kurallarını öğrenmeleri için boyama kitabı hediye etti. Boyama kitabı alan çocukların yüzündeki mutluluk ise dikkatlerden kaçmadı.Denizli’nin Çal ilçesinde Jandarma ekipleri yol kontrol noktasında, mahallelerde ve devriye esnasında çocuklara sürpriz düzenledi. Yeni tip korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında bir süredir kapalı olan köy okullarında yeniden yüz yüze eğitime açılmasıyla Jandarma ekipleri, çocuklara eğlenerek trafik kurallarını öğrenmeleri için boyama kitabı hediye etti. Jandarma ekiplerinin boyama kitabı hediye ettiği çocukların mutlulukları dikkatlerden kaçmadı.Çocukların, trafik kurallarını unutmamaları ve bilinçli çocukların yetişmesini amaçlayarak dağıtılan boyama kitaplarında günlük yaşamda sıklıkla kullanılan, trafik kurallarını öğreten içerikler yer alıyor.
Denizli’de jandarma ekipleri, çocukların eğlenerek trafik kurallarını öğrenmeleri için boyama kitabı hediye etti. Boyama kitabı alan çocukların yüzündeki mutluluk ise dikkatlerden kaçmadı.
Denizli’nin Çal ilçesinde Jandarma ekipleri yol kontrol noktasında, mahallelerde ve devriye esnasında çocuklara sürpriz düzenledi. Yeni tip korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında bir süredir kapalı olan köy okullarında yeniden yüz yüze eğitime açılmasıyla Jandarma ekipleri, çocuklara eğlenerek trafik kurallarını öğrenmeleri için boyama kitabı hediye etti. Jandarma ekiplerinin boyama kitabı hediye ettiği çocukların mutlulukları dikkatlerden kaçmadı.
Çocukların, trafik kurallarını unutmamaları ve bilinçli çocukların yetişmesini amaçlayarak dağıtılan boyama kitaplarında günlük yaşamda sıklıkla kullanılan, trafik kurallarını öğreten içerikler yer alıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.