İBT WEB

Jandarma sokak hayvanlarını unutmadı

Yaşam 31.01.2021 - 11:42, Güncelleme: 31.01.2021 - 11:42 1893+ kez okundu.
 

Jandarma sokak hayvanlarını unutmadı

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler kış aylarında zor durumda olan sokak hayvanlarını besledi.Korona virüs sebebiyle uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına jandarma ekipleri yetişti. Kış aylarının zor şartlarında hayatta kalmak için mücadele eden sokak hayvanları ve güvercinleri besleyen jandarma ekipleri örnek bir davranışta bulundu. Sokak hayvanlarının beslenmesine jandarma ekipleri tarafından devam edileceği öğrenildi.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler kış aylarında zor durumda olan sokak hayvanlarını besledi.
Korona virüs sebebiyle uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına jandarma ekipleri yetişti. Kış aylarının zor şartlarında hayatta kalmak için mücadele eden sokak hayvanları ve güvercinleri besleyen jandarma ekipleri örnek bir davranışta bulundu. Sokak hayvanlarının beslenmesine jandarma ekipleri tarafından devam edileceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.