İBT WEB

Jandarma teşkilatının 181’nci kuruluş yıldönümü

Genel 14.06.2020 - 10:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2420+ kez okundu.
 

Jandarma teşkilatının 181’nci kuruluş yıldönümü

Bitlis’te jandarma teşkilatının kuruluşunun 181. yılı nedeniyle çelenk sunma programı düzenlendi. Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey ve askeri erkan katıldı. Program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.
Bitlis’te jandarma teşkilatının kuruluşunun 181. yılı nedeniyle çelenk sunma programı düzenlendi.
Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nail İlbey ve askeri erkan katıldı. Program, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.