İBT WEB

Jandarmadan Covid 19 uygulaması

04.09.2020 - 14:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4431+ kez okundu.
 

Jandarmadan Covid 19 uygulaması

Malatya İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" uygulanması gerçekleştirildi. Malatya İl Jandarma Komutanlığı (Covid-19) yeni tip korona virüs salgını ile mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için Malatya’da tüm personelinin katılımıyla sağlık için, hepimiz için sloganıyla yaşamın tüm alanlarına kapsayacak şekilde genel denetimler yapıldı. Denetimlerde, vatandaşlara korona virüs riskine karşı 14 altın kuralın önemi ile içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ettiği vurgulandı.
Malatya İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında "Sağlık İçin, Hepimiz İçin" uygulanması gerçekleştirildi.
Malatya İl Jandarma Komutanlığı (Covid-19) yeni tip korona virüs salgını ile mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için Malatya’da tüm personelinin katılımıyla sağlık için, hepimiz için sloganıyla yaşamın tüm alanlarına kapsayacak şekilde genel denetimler yapıldı.
Denetimlerde, vatandaşlara korona virüs riskine karşı 14 altın kuralın önemi ile içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz ettiği vurgulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.