İBT WEB

KAÇEM'de kadınlar için yeni kurs

06.12.2023 - 07:30, Güncelleme: 06.12.2023 - 07:30 589+ kez okundu.
 

KAÇEM'de kadınlar için yeni kurs

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Merkezi (KAÇEM)’de açılacak yeni dönem kurslarına katılmak isteyenler 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında ücretsiz kayıtlarını yaptırabilecek.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Nevşehirli kadınlara yönelik ücretsiz meslek edinme ve hobi kurslarının açıldığı KAÇEM’de, yeni yılın ayında yeni dönem başlıyor. Merkezde açılacak olan El Sanatları, Rölyef,  Çeyiz Ürünleri Hazırlama (Mefruşat), Seramik, Takı Tasarım, Cam İşleme,  Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ve Giyim Kurslarına dileyen tüm kadınlar ücretsiz olarak katılabilecek. Kurslara katılmak isteyen kadınlar başvurularını 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında ww.nevsehir.bel.tr adresinden online olarak yapabilir.

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Merkezi (KAÇEM)’de açılacak yeni dönem kurslarına katılmak isteyenler 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında ücretsiz kayıtlarını yaptırabilecek.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Nevşehirli kadınlara yönelik ücretsiz meslek edinme ve hobi kurslarının açıldığı KAÇEM’de, yeni yılın ayında yeni dönem başlıyor. Merkezde açılacak olan El Sanatları, Rölyef,  Çeyiz Ürünleri Hazırlama (Mefruşat), Seramik, Takı Tasarım, Cam İşleme,  Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ve Giyim Kurslarına dileyen tüm kadınlar ücretsiz olarak katılabilecek.

Kurslara katılmak isteyen kadınlar başvurularını 15-31 Aralık 2023 tarihleri arasında ww.nevsehir.bel.tr adresinden online olarak yapabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.