İBT WEB

Kadın muhtarlar Kartepe’de buluştu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 10:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 09:53 1354+ kez okundu.
 

Kadın muhtarlar Kartepe’de buluştu

Kadın muhtarlar Kartepe’de buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kocaeli’de görev yapan kadın muhtarları misafir etti.Sisli Vadi’de muhtarlarla bir araya gelen Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra Kartepe’nin turizm noktaları hakkında da bilgiler verdi. Kocaman, "Kadın muhtarlarımızı Kartepe’mizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Hepimiz biliyoruz ki kadının elimin değdiği her yer güzelleşir, bereketlenir, kadınlarımız hayatın her yerinde aktif ve başarılılar. Gurur duyacağımız işlere imza atıyorsunuz. Emekleriniz çok kıymetli, iyi ki varsınız" dedi.
Kadın muhtarlar Kartepe’de buluştu
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kocaeli’de görev yapan kadın muhtarları misafir etti.
Sisli Vadi’de muhtarlarla bir araya gelen Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra Kartepe’nin turizm noktaları hakkında da bilgiler verdi. Kocaman, "Kadın muhtarlarımızı Kartepe’mizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Hepimiz biliyoruz ki kadının elimin değdiği her yer güzelleşir, bereketlenir, kadınlarımız hayatın her yerinde aktif ve başarılılar. Gurur duyacağımız işlere imza atıyorsunuz. Emekleriniz çok kıymetli, iyi ki varsınız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.