İBT WEB

Kadına şiddetle mücadele komisyonu toplandı

Genel 02.09.2020 - 11:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4392+ kez okundu.
 

Kadına şiddetle mücadele komisyonu toplandı

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Cevdet Atay Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Rektör Yrd. Prof. Dr. İdris Şahin ve kurum amirleri ve yetkililerinin katıldı. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.
DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Vali Cevdet Atay Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Rektör Yrd. Prof. Dr. İdris Şahin ve kurum amirleri ve yetkililerinin katıldı. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.