İBT WEB

Kadınlara özel hazırlanan trend spor ürünleri raflarda yerini aldı

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2022 - 14:37, Güncelleme: 15.03.2022 - 13:35 1830+ kez okundu.
 

Kadınlara özel hazırlanan trend spor ürünleri raflarda yerini aldı

Kadınlara özel hazırlanan trend spor ürünleri raflarda yerini aldı

DeFacto’nun spor giyim alanındaki markası DeFactoFİT’in trend spor ürünleri modaseverlerin beğenisine sunuldu. Her tarzdan kadına hitap eden sportif ürünler, kadınların günlük hayatta ihtiyaç duyduğu kombinlere uygulanabiliyor.Aktif spor ve sağlıklı yaşam için rahat bir moda tarzı oluşturan DeFactoFİT’in birbirinden tarz ürünleri birçok kombine uyum sağlıyor. Konforlu taytlar, sporun vazgeçilmezi renkli tişörtler ve eşofmanlardan oluşan fit ürünlerin, günün her anında kadınları iyi hissettirecek alternatifler sunduğu vurgulandı. Günlük hayatta kurtarıcı parçalar arasında yer alacak ürünler, spor yaparken de şık olmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor.Kadın fit ürünlerine, markanın e-ticaret sitesi, mobil uygulaması ve tüm mağazalarından ulaşıldığı belirtildi.
Kadınlara özel hazırlanan trend spor ürünleri raflarda yerini aldı
DeFacto’nun spor giyim alanındaki markası DeFactoFİT’in trend spor ürünleri modaseverlerin beğenisine sunuldu. Her tarzdan kadına hitap eden sportif ürünler, kadınların günlük hayatta ihtiyaç duyduğu kombinlere uygulanabiliyor.

Aktif spor ve sağlıklı yaşam için rahat bir moda tarzı oluşturan DeFactoFİT’in birbirinden tarz ürünleri birçok kombine uyum sağlıyor. Konforlu taytlar, sporun vazgeçilmezi renkli tişörtler ve eşofmanlardan oluşan fit ürünlerin, günün her anında kadınları iyi hissettirecek alternatifler sunduğu vurgulandı. Günlük hayatta kurtarıcı parçalar arasında yer alacak ürünler, spor yaparken de şık olmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alıyor.

Kadın fit ürünlerine, markanın e-ticaret sitesi, mobil uygulaması ve tüm mağazalarından ulaşıldığı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.