İBT WEB

Kaf Kaf, Play-off’a hazırlanıyor

Siyaset 19.07.2020 - 09:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2038+ kez okundu.
 

Kaf Kaf, Play-off’a hazırlanıyor

Karşıyaka, TFF 3. Lig Play-Off mücadelesinde karşılaşacağı Derince Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İzmir ekibi, Antalya’daki ilk antrenmanını gerçekleştirdi. TFF 3. Lig 2. Grubu 5. sırada tamamlayarak Play-Off’a katılma hakkı elde eden Karşıyaka, dün öğle saatlerinde mücadelelerin oynanacağı kent olan Antalya’ya ulaştı. 22 Temmuz Çarşamba günü Play-Off yarı finalinde Derince Belediye ile karşılaşacak olan yeşil-kırmızılı takım, ara vermeden antrenmanlarına başladı. Bir otelin spor tesislerinde antrenmanlarını sürdüren Karşıyaka’da, futbolcular idmanın ilk bölümünde koşu ve ısınma çalışmaları yaptı. İkinci bölümdeyse topla oyun çalışması yapan futbolcular günü tamamladı.
Karşıyaka, TFF 3. Lig Play-Off mücadelesinde karşılaşacağı Derince Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İzmir ekibi, Antalya’daki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
TFF 3. Lig 2. Grubu 5. sırada tamamlayarak Play-Off’a katılma hakkı elde eden Karşıyaka, dün öğle saatlerinde mücadelelerin oynanacağı kent olan Antalya’ya ulaştı. 22 Temmuz Çarşamba günü Play-Off yarı finalinde Derince Belediye ile karşılaşacak olan yeşil-kırmızılı takım, ara vermeden antrenmanlarına başladı. Bir otelin spor tesislerinde antrenmanlarını sürdüren Karşıyaka’da, futbolcular idmanın ilk bölümünde koşu ve ısınma çalışmaları yaptı. İkinci bölümdeyse topla oyun çalışması yapan futbolcular günü tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.