İBT WEB

Kahvehaneyi su bastı, müşteriler kovalarla suyu tahliye etti

Genel 03.10.2020 - 10:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2991+ kez okundu.
 

Kahvehaneyi su bastı, müşteriler kovalarla suyu tahliye etti

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde su patlağı nedeniyle kahvehaneyi su bastı. Suyun tahliye edilmesi için kahvehanedeki masaların bir bölümü kaldırıldı. Camiatik Mahallesi Muhtar Kadir Karaağaçlı Sokak üzerinde su patlağı nedeniyle Ahmet Yavuz’un işlettiği kahvehaneyi su bastı. İşyerine sızan su, müşterilerin yardımıyla kovalarla tahliye edilmeye çalışıldı. Su patlağı nedeniyle bazı masaları kaldırdıklarını ifade eden Yavuz, su kaçağının bir an önce giderilmesini istedi.
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde su patlağı nedeniyle kahvehaneyi su bastı. Suyun tahliye edilmesi için kahvehanedeki masaların bir bölümü kaldırıldı.
Camiatik Mahallesi Muhtar Kadir Karaağaçlı Sokak üzerinde su patlağı nedeniyle Ahmet Yavuz’un işlettiği kahvehaneyi su bastı. İşyerine sızan su, müşterilerin yardımıyla kovalarla tahliye edilmeye çalışıldı.
Su patlağı nedeniyle bazı masaları kaldırdıklarını ifade eden Yavuz, su kaçağının bir an önce giderilmesini istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.