İBT WEB

Kandıra’daki mevsimlik işçilere, Hürriyet’ten şapka ve maske

Genel 02.09.2020 - 12:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3451+ kez okundu.
 

Kandıra’daki mevsimlik işçilere, Hürriyet’ten şapka ve maske

İzmit Belediyesi tarafından Kandıra Selimköy Mahallesi’nde tarlalarda çalışan mevsimlik işçilere şapka ve maske gönderildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra Selimköy Mahallesi Muhtarı Ahmet Altın’ın işçiler için istediği maske ve şapka talebine anında karşılık verdi. Talep sonrasında Muhtarlar Masası Koordinatörü Süleyman Şen, Kandıra’ya giderek işçilere maske ve şapka dağıttı. Başkan Hürriyet’in gönderdiği maske ve şapkaları alan mevsimlik işçiler ise belediye ekiplerine teşekkür ettiler.
İzmit Belediyesi tarafından Kandıra Selimköy Mahallesi’nde tarlalarda çalışan mevsimlik işçilere şapka ve maske gönderildi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra Selimköy Mahallesi Muhtarı Ahmet Altın’ın işçiler için istediği maske ve şapka talebine anında karşılık verdi. Talep sonrasında Muhtarlar Masası Koordinatörü Süleyman Şen, Kandıra’ya giderek işçilere maske ve şapka dağıttı. Başkan Hürriyet’in gönderdiği maske ve şapkaları alan mevsimlik işçiler ise belediye ekiplerine teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.