İBT WEB

Kanuni Sultan Süleyman Han vefatının 454. yılında anıldı

Genel 04.09.2020 - 12:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3376+ kez okundu.
 

Kanuni Sultan Süleyman Han vefatının 454. yılında anıldı

Kanuni Sultan Süleyman Han vefatının 454. yılında kabrinin bulunduğu Süleymaniye Cami’nde anıldı. Kanuni Sultan Süleyman Han vefatının 454. yılında Süleymaniye Camii’nde düzenlenen programla anıldı. Fatih Belediye Belediye Başkanı M.Ergün Turan, Süleymaniye Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlara etli pilav ve ayran ikram etti. Başkan Turan ve beraberindekiler ardından Kanuni Sultan Süleyman Han’ın türbesini ziyaret etti. Türbede Kur-an’ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.
Kanuni Sultan Süleyman Han vefatının 454. yılında kabrinin bulunduğu Süleymaniye Cami’nde anıldı.
Kanuni Sultan Süleyman Han vefatının 454. yılında Süleymaniye Camii’nde düzenlenen programla anıldı. Fatih Belediye Belediye Başkanı M.Ergün Turan, Süleymaniye Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlara etli pilav ve ayran ikram etti. Başkan Turan ve beraberindekiler ardından Kanuni Sultan Süleyman Han’ın türbesini ziyaret etti. Türbede Kur-an’ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.