İBT WEB

KAPTAN FANTASTİK FİLMİ OBBKT PERDESİNDE

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 16.02.2022 - 11:50, Güncelleme: 16.02.2022 - 11:50 1488+ kez okundu.
 

KAPTAN FANTASTİK FİLMİ OBBKT PERDESİNDE

KAPTAN FANTASTİK FİLMİ OBBKT PERDESİNDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Kaptan Fantastik” filmini sinemaseverler ile buluşturuyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Konserlerden söyleşilere, tiyatrolardan film gösterimlerine birçok kültür sanat etkinliğiyle Ordululara dolu dolu günler yaşatan Büyükşehir Belediyesi, dünya sinemasının önemli filmlerini Orduluların beğenisine sunuyor. Bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini Matt Ross’un yaptığı, başrolünde ise Viggo Mortensen’in oynadığı “Kaptan Fantastik” filmi izleyiciler ile buluşturuluyor. Filmde Kuzeybatı Pasifik ormanlarında bir baba ve 6 çocuğunun bir kabinde medeniyetten izole hayatta yaşamları anlatılıyor. 17 Şubat Perşembe günü Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda (OBBKT) gösterime girecek olan film 19.00’da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.  
KAPTAN FANTASTİK FİLMİ OBBKT PERDESİNDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında “ Kaptan Fantastik” filmini sinemaseverler ile buluşturuyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Konserlerden söyleşilere, tiyatrolardan film gösterimlerine birçok kültür sanat etkinliğiyle Ordululara dolu dolu günler yaşatan Büyükşehir Belediyesi, dünya sinemasının önemli filmlerini Orduluların beğenisine sunuyor. Bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini Matt Ross’un yaptığı, başrolünde ise Viggo Mortensen’in oynadığı “ Kaptan Fantastik” filmi izleyiciler ile buluşturuluyor. Filmde Kuzeybatı Pasifik ormanlarında bir baba ve 6 çocuğunun bir kabinde medeniyetten izole hayatta yaşamları anlatılıyor.
17 Şubat Perşembe günü Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda (OBBKT) gösterime girecek olan film 19.00’da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.
 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.