İBT WEB

Karadeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programı açılış toplantısı yapıldı

24.07.2020 - 10:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2341+ kez okundu.
 

Karadeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programı açılış toplantısı yapıldı

Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Karadeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programı (Biolearn) açılış toplantısı yapıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Gala Gölü ve Meriç Deltası Sulak Alanı’nda kirlilik türleri, miktarları, bölgedeki kirliliğin önlenmesi ve azaltılması hususunda paydaş kurumlarla toplantı gerçekleştirildi.
Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Karadeniz Havzası Sınır Ötesi İşbirliği Programı (Biolearn) açılış toplantısı yapıldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı Edirne Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Gala Gölü ve Meriç Deltası Sulak Alanı’nda kirlilik türleri, miktarları, bölgedeki kirliliğin önlenmesi ve azaltılması hususunda paydaş kurumlarla toplantı gerçekleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.