İBT WEB

Karantina da kalan miniklere renkli maskeler hediye edildi

Genel 07.05.2020 - 09:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2661+ kez okundu.
 

Karantina da kalan miniklere renkli maskeler hediye edildi

Kayseri’de yurtlarda aileleri ile birlikte kalan küçük misafirlere, renkli maskeler hediye edildi. Kayseri’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Hunat Hatun yurdunda Özbekistan ve Etiyopya’dan gelen vatandaşların çocuklarına renkli maskeler dağıtıldı. Yurt personeli Günay Uzun tarafından yapılan renkli maskeler, odalardaki çocuklara şeker ve çikolatalar ile birlikte verildi.
Kayseri’de yurtlarda aileleri ile birlikte kalan küçük misafirlere, renkli maskeler hediye edildi.
Kayseri’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Hunat Hatun yurdunda Özbekistan ve Etiyopya’dan gelen vatandaşların çocuklarına renkli maskeler dağıtıldı. Yurt personeli Günay Uzun tarafından yapılan renkli maskeler, odalardaki çocuklara şeker ve çikolatalar ile birlikte verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.