İBT WEB

Kargı kaymakamı Taş Gürgentepe Kaymakamlığı’na atandı

Genel 14.07.2020 - 09:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3530+ kez okundu.
 

Kargı kaymakamı Taş Gürgentepe Kaymakamlığı’na atandı

Çorum’un Kargı ilçesi’nde yaklaşık 1,5 yıldır Kaymakamlık görevini yürüten Hasan Taş’ın tayini çıktı. Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değişti. Kararname ile 27.12.2018 tarihinden bu yana Kargı Kaymakamlığı görevini yürüten Hasan Taş’ın da görev yeri değişti. Taş yayınlanan kararname ile Ordu ili Gürgentepe Kaymakamlığı’na atandı. Kargı Kaymakamlığı’na henüz atama yapılmazkenken, Kaymakam Taş’ın önümüzdeki günlerde ilçeden ayrılması bekleniyor.
Çorum’un Kargı ilçesi’nde yaklaşık 1,5 yıldır Kaymakamlık görevini yürüten Hasan Taş’ın tayini çıktı.
Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değişti. Kararname ile 27.12.2018 tarihinden bu yana Kargı Kaymakamlığı görevini yürüten Hasan Taş’ın da görev yeri değişti. Taş yayınlanan kararname ile Ordu ili Gürgentepe Kaymakamlığı’na atandı.
Kargı Kaymakamlığı’na henüz atama yapılmazkenken, Kaymakam Taş’ın önümüzdeki günlerde ilçeden ayrılması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.