İBT WEB

Kars’ta jandarmanın trafik kontrolleri sürüyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 10:39, Güncelleme: 19.04.2022 - 10:02 1230+ kez okundu.
 

Kars’ta jandarmanın trafik kontrolleri sürüyor

Kars’ta jandarmanın trafik kontrolleri sürüyor

Kars il Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri yerli ve milli imkanlarla geliştirilen lazer tabanlı mobil hız tespit sistemini (MTS) ile trafik kontrollerini yapmaya başladı.Kars il Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timlerinin hizmetine sunulan MTS, hız ihlali yapan araçların gece ve gündüz ihlal görüntülerini anlık olarak kayıt altına alabilme, çoklu şerit olan karayollarında anlık olarak bütün şeritleri takip edebilme gibi özellikler başta olmak üzere birçok yeni özelliğe sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.Kars’ta kullanılmaya başlayan yerli ve milli lazer tabanlı mobil hız tespit sistemini (MTS) trafik ihlali yapanlara göz açtırılmayacak.
Kars’ta jandarmanın trafik kontrolleri sürüyor
Kars il Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri yerli ve milli imkanlarla geliştirilen lazer tabanlı mobil hız tespit sistemini (MTS) ile trafik kontrollerini yapmaya başladı.
Kars il Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timlerinin hizmetine sunulan MTS, hız ihlali yapan araçların gece ve gündüz ihlal görüntülerini anlık olarak kayıt altına alabilme, çoklu şerit olan karayollarında anlık olarak bütün şeritleri takip edebilme gibi özellikler başta olmak üzere birçok yeni özelliğe sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.
Kars’ta kullanılmaya başlayan yerli ve milli lazer tabanlı mobil hız tespit sistemini (MTS) trafik ihlali yapanlara göz açtırılmayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.