İBT WEB

Kartepe Belediyesi’nde deprem tatbikatı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2022 - 10:37, Güncelleme: 19.12.2022 - 10:34 2844+ kez okundu.
 

Kartepe Belediyesi’nde deprem tatbikatı

Kartepe Belediyesi’nde deprem tatbikatı

Kartepe Belediyesi’nde AFAD iş birliğinde deprem tatbikatı yapıldı.Tatbikat öncesinde AFAD görevlileri tarafından Kartepe Belediyesi meclis salonunda bilgilendirme semineri düzenlendi. Personellere seminer verilmesi sonrasında senaryo gereği deprem tatbikatı başladı. Yapılan uyarı ile belediye personeli bulundukları yerlerde "çök-kapan-tutun" yöntemini uyguladı. Daha sonra yapılan ikinci uyarı ile belediye personeli hizmet binasını boşaltarak, Kent Meydanı toplanma merkezinde bir araya geldi.
Kartepe Belediyesi’nde deprem tatbikatı
Kartepe Belediyesi’nde AFAD iş birliğinde deprem tatbikatı yapıldı.
Tatbikat öncesinde AFAD görevlileri tarafından Kartepe Belediyesi meclis salonunda bilgilendirme semineri düzenlendi. Personellere seminer verilmesi sonrasında senaryo gereği deprem tatbikatı başladı. Yapılan uyarı ile belediye personeli bulundukları yerlerde "çök-kapan-tutun" yöntemini uyguladı. Daha sonra yapılan ikinci uyarı ile belediye personeli hizmet binasını boşaltarak, Kent Meydanı toplanma merkezinde bir araya geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.