İBT WEB

Kaş’ta Milli Eğitim’e müdür ataması

Genel 21.07.2020 - 11:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3439+ kez okundu.
 

Kaş’ta Milli Eğitim’e müdür ataması

Antalya Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Melih Eroğlu atandı. Şubat 2020 tarihinde yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Atama Kararnamesi ile Antalya Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Faruk Atılgan Demre’ye atandı. Bir süredir boş bulunan Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Melih Eroğlu’nun ataması yapıldı. Son olarak Kaş Kalkan Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürüten Melih Eroğlu, uzun yıllar ilçede öğretmen ve yönetici olarak çalıştı.
Antalya Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Melih Eroğlu atandı.
Şubat 2020 tarihinde yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Atama Kararnamesi ile Antalya Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Faruk Atılgan Demre’ye atandı.
Bir süredir boş bulunan Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Melih Eroğlu’nun ataması yapıldı.
Son olarak Kaş Kalkan Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürüten Melih Eroğlu, uzun yıllar ilçede öğretmen ve yönetici olarak çalıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.