İBT WEB

Kastamonu’da köy ve orman yangınlarının sebepleri araştırılacak

18.09.2020 - 14:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3533+ kez okundu.
 

Kastamonu’da köy ve orman yangınlarının sebepleri araştırılacak

Kastamonu Belediyesi, üniversitesi ve Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi arasında köy ve orman yangınlarının önlenmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen işbirliği protokolüne Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Melekoğlu ve Türk Kızılay Derneği Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan ve üniverisite temsilcileri katıldı. İmzalanan protokol kapsamında Kastamonu’da merkez ve ilçelerinde meydana gelen köy veya orman yangınlarının sebeplerinin araştırılması, bu sebeplere yönelik önleyici proje ve programların uygulamaya konulması ve bölge halkına yangınların engellenmesi konusunda eğitim verilmesi amaçlanıyor. İşbirliği protokolü Kastamonu’da 3 yıl devam edecek.
Kastamonu Belediyesi, üniversitesi ve Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi arasında köy ve orman yangınlarının önlenmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.
Rektörlük makamında gerçekleşen işbirliği protokolüne Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Melekoğlu ve Türk Kızılay Derneği Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan ve üniverisite temsilcileri katıldı. İmzalanan protokol kapsamında Kastamonu’da merkez ve ilçelerinde meydana gelen köy veya orman yangınlarının sebeplerinin araştırılması, bu sebeplere yönelik önleyici proje ve programların uygulamaya konulması ve bölge halkına yangınların engellenmesi konusunda eğitim verilmesi amaçlanıyor. İşbirliği protokolü Kastamonu’da 3 yıl devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.