İBT WEB

Kastamonu’da kumar oynayan 4 kişiye 40 bin idari para cezası

02.10.2020 - 08:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 1998+ kez okundu.
 

Kastamonu’da kumar oynayan 4 kişiye 40 bin idari para cezası

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kumar oynarken yakalanan 4 kişiye 40 bin TL idare para cezası uygulandı. Edinilen bilgiye göre, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek Cide’de kumar oynatıldığı iddia edilen bir çay bahçesine baskın yaptı. Sahil bölgesinde H.A. isimli şahsa ait olan çay bahçesinde kumar oynadığı iddia edilen A.E., H.Ç., O.A. ve H.A, polis ekiplerince gözaltına alındı. Ayrıca kumar oynayan şahıslar hakkında korona virüs tedbirlerine uymamaktan toplamda 40 bin TL idari para cezası uygulandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde kumar oynarken yakalanan 4 kişiye 40 bin TL idare para cezası uygulandı.
Edinilen bilgiye göre, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek Cide’de kumar oynatıldığı iddia edilen bir çay bahçesine baskın yaptı. Sahil bölgesinde H.A. isimli şahsa ait olan çay bahçesinde kumar oynadığı iddia edilen A.E., H.Ç., O.A. ve H.A, polis ekiplerince gözaltına alındı. Ayrıca kumar oynayan şahıslar hakkında korona virüs tedbirlerine uymamaktan toplamda 40 bin TL idari para cezası uygulandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.