İBT WEB

Kayak sezonu başladı, kayakseverler Palandöken’e akın etti

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 10:52, Güncelleme: 13.12.2022 - 10:47 963+ kez okundu.
 

Kayak sezonu başladı, kayakseverler Palandöken’e akın etti

Kayak sezonu başladı, kayakseverler Palandöken’e akın etti

Erzurum’da kayak sezonunun başlamasıyla kayak tutkunları Palandöken’e akın etti. Kar üzerinde artistik hareketler yapan kayakseverler, güzel görüntüler oluşturdu.Erzurum’da bir önceki seneden kalan karların depolanması ve suni karlama yapılmasıyla kayak sezonu erken açıldı. Sezonun erken açılmasını fırsat bilenler Palandöken’e akın etti. Kar üzerinde artistik hareketler yapan kayak tutkunları güzel görüntüler ortaya çıkarırken, bazıları da düşerek izleyenleri güldürdü.
Kayak sezonu başladı, kayakseverler Palandöken’e akın etti
Erzurum’da kayak sezonunun başlamasıyla kayak tutkunları Palandöken’e akın etti. Kar üzerinde artistik hareketler yapan kayakseverler, güzel görüntüler oluşturdu.
Erzurum’da bir önceki seneden kalan karların depolanması ve suni karlama yapılmasıyla kayak sezonu erken açıldı. Sezonun erken açılmasını fırsat bilenler Palandöken’e akın etti. Kar üzerinde artistik hareketler yapan kayak tutkunları güzel görüntüler ortaya çıkarırken, bazıları da düşerek izleyenleri güldürdü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.