İBT WEB

Kayı boyu anıtında bakım ve onarım çalışması yapıldı

Genel 17.09.2020 - 09:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4323+ kez okundu.
 

Kayı boyu anıtında bakım ve onarım çalışması yapıldı

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul Ankara yolu üzerinde yer alan Kayı boyu anıtında bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi. Kentin dört bir köşesinde faaliyetlerini sürdüren Bilecik Belediyesi, diğer yandan şehirdeki anıtlara yönelik bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında kırılan mermerleri yenilenen anıtın, bayrak direkleri ve ışıklandırmaları da onarıldı.
Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul Ankara yolu üzerinde yer alan Kayı boyu anıtında bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.
Kentin dört bir köşesinde faaliyetlerini sürdüren Bilecik Belediyesi, diğer yandan şehirdeki anıtlara yönelik bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında kırılan mermerleri yenilenen anıtın, bayrak direkleri ve ışıklandırmaları da onarıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.