İBT WEB

Kaymakam Erdem, heyelan bölgelerini inceledi

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2022 - 13:39, Güncelleme: 16.02.2022 - 13:34 1588+ kez okundu.
 

Kaymakam Erdem, heyelan bölgelerini inceledi

Kaymakam Erdem, heyelan bölgelerini inceledi

Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, kar yağışı sonrası meydana gelen heyelan alanlarında incelemelerde bulundu.Karabük’ün Yenice ilçesinde eriyen kar yağışı sonrası bazı alanlarda heyelanlar meydana geldi. İlçe Kaymakamı Yasin Erdem heyelan bölgelerinde inceleme yaparak yetkililerden bilgiler aldı. Tedirgin olan vatandaşlarla da konuşan Erdem, bölgelerde gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
Kaymakam Erdem, heyelan bölgelerini inceledi
Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, kar yağışı sonrası meydana gelen heyelan alanlarında incelemelerde bulundu.
Karabük’ün Yenice ilçesinde eriyen kar yağışı sonrası bazı alanlarda heyelanlar meydana geldi. İlçe Kaymakamı Yasin Erdem heyelan bölgelerinde inceleme yaparak yetkililerden bilgiler aldı. Tedirgin olan vatandaşlarla da konuşan Erdem, bölgelerde gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.