İBT WEB

Kaymakam Kurt’tan üs bölgesindeki askere ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2022 - 08:52, Güncelleme: 20.07.2022 - 08:36 1092+ kez okundu.
 

Kaymakam Kurt’tan üs bölgesindeki askere ziyaret

Kaymakam Kurt’tan üs bölgesindeki askere ziyaret

Hakkari’nin Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt ve Belediye Başkanı Ensar Dündar, askeri üs bölgesinde nöbet tutan askerleri ziyaret etti.Çukurca ilçesine bağlı Harami ve Küp Tepe üs bölgelerinde vatan nöbeti tutan askerleri ziyaret eden Kaymakam Kurt ve Başkan Dündar, onlarla bir süre sohbet etti.Yapılan ziyarete Çukurca Komando Tabur Komutanı Serkan Koç, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Sağındık ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurtaran da hazır bulundu.
Kaymakam Kurt’tan üs bölgesindeki askere ziyaret
Hakkari’nin Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt ve Belediye Başkanı Ensar Dündar, askeri üs bölgesinde nöbet tutan askerleri ziyaret etti.
Çukurca ilçesine bağlı Harami ve Küp Tepe üs bölgelerinde vatan nöbeti tutan askerleri ziyaret eden Kaymakam Kurt ve Başkan Dündar, onlarla bir süre sohbet etti.
Yapılan ziyarete Çukurca Komando Tabur Komutanı Serkan Koç, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Sağındık ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurtaran da hazır bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.