İBT WEB

Kaymakamdan hayırseverlere “tablet bilgisayar” çağrısı

22.09.2020 - 10:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3979+ kez okundu.
 

Kaymakamdan hayırseverlere “tablet bilgisayar” çağrısı

Alaçam Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, “EBA” TV’yi izleyemeyen öğrenciler için “tablet bilgisayar bağış kampanyası" düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ilk tablet bağışında bulunan Kaymakam Fikret Zaman, "Hayalleri dünyanın sınırlarından geniş öğrencilerimize tablet hediye ederek onları uzaktan eğitim ile buluşturalım. Alaçamımızın ve Türkiyemizin bulunduğu şartlar doğrultusunda her şartta olduğu gibi bu zor günlerimizde de milletimiz duyarlı olacağını düşünüyorum. İlçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere duyarlı tüm Alaçamlıları bu kampanyaya davet ediyorum" dedi.
Alaçam Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, “EBA” TV’yi izleyemeyen öğrenciler için “tablet bilgisayar bağış kampanyası" düzenlendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ilk tablet bağışında bulunan Kaymakam Fikret Zaman, "Hayalleri dünyanın sınırlarından geniş öğrencilerimize tablet hediye ederek onları uzaktan eğitim ile buluşturalım. Alaçamımızın ve Türkiyemizin bulunduğu şartlar doğrultusunda her şartta olduğu gibi bu zor günlerimizde de milletimiz duyarlı olacağını düşünüyorum. İlçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere duyarlı tüm Alaçamlıları bu kampanyaya davet ediyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.