İBT WEB

Kaymakamın şoförü korona virüse yakalandı

Genel 05.10.2020 - 14:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 1852+ kez okundu.
 

Kaymakamın şoförü korona virüse yakalandı

Denizli’de, Çal İlçe Kaymakamının şoförünün korona virüse yakalandı. Şoför karantinaya alınırken, Kaymakamın testi ise negatif çıktı. Çal İlçe Kaymakamı Selin Sarı’nın makam şoförlüğünü yapan S.D., korona virüs belirtileri göstermesi üzerine yaptırdığı test pozitif çıktı. S.D., evde aile ile birlikte karantinaya alınırken Kaymakam Sarı’nın ise yapılan test sonuçlarının negatif çıktığı öğrenildi. Kaymakamlıkta ise görevli personele korona virüs testi uygulanacağı belirtilirken kurumda görevli personele karantina uygulaması ise Kaymakam Sarı’nın kararı doğrultusunda alınabileceği öğrenildi. S.D.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu evde tedavi uygulandığı belirtildi.
Denizli’de, Çal İlçe Kaymakamının şoförünün korona virüse yakalandı. Şoför karantinaya alınırken, Kaymakamın testi ise negatif çıktı.
Çal İlçe Kaymakamı Selin Sarı’nın makam şoförlüğünü yapan S.D., korona virüs belirtileri göstermesi üzerine yaptırdığı test pozitif çıktı. S.D., evde aile ile birlikte karantinaya alınırken Kaymakam Sarı’nın ise yapılan test sonuçlarının negatif çıktığı öğrenildi. Kaymakamlıkta ise görevli personele korona virüs testi uygulanacağı belirtilirken kurumda görevli personele karantina uygulaması ise Kaymakam Sarı’nın kararı doğrultusunda alınabileceği öğrenildi. S.D.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu evde tedavi uygulandığı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.