İBT WEB

Kayserispor-Beşiktaş maçına Erkan Özdamar atandı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 15:22, Güncelleme: 27.04.2022 - 14:56 1563+ kez okundu.
 

Kayserispor-Beşiktaş maçına Erkan Özdamar atandı

Kayserispor-Beşiktaş maçına Erkan Özdamar atandı

Yukatel Kayserisor ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Lig maçını Erkan Özdamar yönetecek.Süper Lig’in 35. haftasında Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanacak Yukatel Kayserispor ile Beşiktaş maçını Erkan Özdamar’ın yönetmesine karar verildi. Merkez Hakem Kurulu, 01 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Kayseri’de oynanacak maçta Erkan Özdamar’ı görevlendirirken, Samet Çiçek ve Murat Ergin Gözütok da yardımcı hakem olarak bu maçta görev üstlenecek. MHK, Oğuzhan Aksu ise bu zorlu maçta 4. hakem olarak görevlendirdi. Özdamar bu sezon geride kalan 34.hafta sonunda Yukatel Kayserispor 3 maçını yönetirken, Beşiktaş ise 2 maçını yönetti. Maçın VAR ve AVAR hakemleri maç öncesi belli olacak.
Kayserispor-Beşiktaş maçına Erkan Özdamar atandı
Yukatel Kayserisor ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Lig maçını Erkan Özdamar yönetecek.

Süper Lig’in 35. haftasında Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanacak Yukatel Kayserispor ile Beşiktaş maçını Erkan Özdamar’ın yönetmesine karar verildi. Merkez Hakem Kurulu, 01 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Kayseri’de oynanacak maçta Erkan Özdamar’ı görevlendirirken, Samet Çiçek ve Murat Ergin Gözütok da yardımcı hakem olarak bu maçta görev üstlenecek. MHK, Oğuzhan Aksu ise bu zorlu maçta 4. hakem olarak görevlendirdi. Özdamar bu sezon geride kalan 34.hafta sonunda Yukatel Kayserispor 3 maçını yönetirken, Beşiktaş ise 2 maçını yönetti. Maçın VAR ve AVAR hakemleri maç öncesi belli olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.