İBT WEB

Kayserispor iç sahada kazanamıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2022 - 11:39, Güncelleme: 02.05.2022 - 09:46 2624+ kez okundu.
 

Kayserispor iç sahada kazanamıyor

Kayserispor iç sahada kazanamıyor

Kayserispor, sahasında oynadığı son 5 iç saha maçında 4. kez mağlup oldu.Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor iç sahada kazanamıyor. Sarı Kırmızılılar, ligde oynadığı son 5 iç saha maçında 4 kez yenilirken 1 kez berabere kaldı. 19 Şubat’ta sahasında oynadığı ve 2-1 kazandığı Giresunspor maçı sonrasında Alanyaspor, Konyaspor, Fenerbahçe, Rizespor ve Beşiktaş ile karşılaşan sarı kırmızılılar, 4 kez yenilirken 1 kez berabere kaldı. Rizespor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, Alanyaspor’a 2-1, Konyaspor’a 3-2, Fenerbahçe’ye 4-0 yenilen Kayserispor son olarak da Beşiktaş’a 3-1 yenildi.Kayserispor son 5 iç saha maçında 6 gol atarken kalesinde ise 13 gol gördü.
Kayserispor iç sahada kazanamıyor
Kayserispor, sahasında oynadığı son 5 iç saha maçında 4. kez mağlup oldu.

Süper Lig’de mücadele veren Kayserispor iç sahada kazanamıyor. Sarı Kırmızılılar, ligde oynadığı son 5 iç saha maçında 4 kez yenilirken 1 kez berabere kaldı. 19 Şubat’ta sahasında oynadığı ve 2-1 kazandığı Giresunspor maçı sonrasında Alanyaspor, Konyaspor, Fenerbahçe, Rizespor ve Beşiktaş ile karşılaşan sarı kırmızılılar, 4 kez yenilirken 1 kez berabere kaldı. Rizespor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, Alanyaspor’a 2-1, Konyaspor’a 3-2, Fenerbahçe’ye 4-0 yenilen Kayserispor son olarak da Beşiktaş’a 3-1 yenildi.
Kayserispor son 5 iç saha maçında 6 gol atarken kalesinde ise 13 gol gördü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.