İBT WEB

Kazdağları’nda şimşekler ve gökkuşağı görsel şölen oluşturdu

Genel 08.10.2020 - 19:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2988+ kez okundu.
 

Kazdağları’nda şimşekler ve gökkuşağı görsel şölen oluşturdu

Edremit Körfezi’nde etkili olan sağanak yağış sonrasında Kazdağları’nda bulutların arasından çıkan güneş gökkuşağı oluşturdu. Aynı anda devam eden yağışla birlikte çakan şimşekler İhlas Haber Ajansı muhabirinin fotoğraf karesine yansıdı. Edremit Körfezi’nde sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan ve gün boyu devam eden sağanak yağış akşam saatlerinde etkisini kaybetmeye başladı. Yağışın etkisini kaybetmesi ile bulutların arasından çıkan güneş gökkuşağı oluşturdu. Gökkuşağı ile aynı anda çakan şimşekler fotoğraf karelerine yansıdı.
Edremit Körfezi’nde etkili olan sağanak yağış sonrasında Kazdağları’nda bulutların arasından çıkan güneş gökkuşağı oluşturdu. Aynı anda devam eden yağışla birlikte çakan şimşekler İhlas Haber Ajansı muhabirinin fotoğraf karesine yansıdı.
Edremit Körfezi’nde sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan ve gün boyu devam eden sağanak yağış akşam saatlerinde etkisini kaybetmeye başladı. Yağışın etkisini kaybetmesi ile bulutların arasından çıkan güneş gökkuşağı oluşturdu. Gökkuşağı ile aynı anda çakan şimşekler fotoğraf karelerine yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.