İBT WEB

Kediyle tilkinin yemek mücadelesi yüzlerde tebessüm oluşturdu

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 10:42, Güncelleme: 13.12.2022 - 09:48 898+ kez okundu.
 

Kediyle tilkinin yemek mücadelesi yüzlerde tebessüm oluşturdu

Kediyle tilkinin yemek mücadelesi yüzlerde tebessüm oluşturdu

Bayburt şehir merkezine yemek aramaya gelen tilki duyarlı vatandaşlar tarafından beslenmek istendi.Çevredekiler, tilkiyi o an buldukları peynir, zeytin, ekmekle besleyerek açlığını gidermek istediler. O anları gören kedi ise yemeğini tilkiyle paylaşmak istemedi. Tilkiye patileriyle vurarak yemeğine ortak olan kedi tilki mücadelesini cep telefonuyla kaydeden Ahmet Eraslan’ın o görüntüleri yüzlerde tebessüm oluşturdu. Tilki ve kedinin sevimli yemek kavgasında kedi geri adım atmayarak aç tilkiyi patileriyle hırpalayarak yemek kavgasının kazanan ismi oldu.
Kediyle tilkinin yemek mücadelesi yüzlerde tebessüm oluşturdu
Bayburt şehir merkezine yemek aramaya gelen tilki duyarlı vatandaşlar tarafından beslenmek istendi.
Çevredekiler, tilkiyi o an buldukları peynir, zeytin, ekmekle besleyerek açlığını gidermek istediler. O anları gören kedi ise yemeğini tilkiyle paylaşmak istemedi. Tilkiye patileriyle vurarak yemeğine ortak olan kedi tilki mücadelesini cep telefonuyla kaydeden Ahmet Eraslan’ın o görüntüleri yüzlerde tebessüm oluşturdu. Tilki ve kedinin sevimli yemek kavgasında kedi geri adım atmayarak aç tilkiyi patileriyle hırpalayarak yemek kavgasının kazanan ismi oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.