İBT WEB

Kent meydanında bayram günü cuma heyecanı

Genel 31.07.2020 - 11:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3953+ kez okundu.
 

Kent meydanında bayram günü cuma heyecanı

Kurban bayramının ilk gününde cuma namazında Erzurumlular Yakutiye Kent Meydanında bir araya geldi. Bayramın ilk gününde cuma heyecanını birlikte yaşayan vatandaşlar Lala Paşa Camii avlusunda kent meydanında cuma namazını kıldı. Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek kılınan cuma namazında vatandaşlar pandemi sürecinin son bulması için dua etti. Sağlık çalışanları, güvenlik güçleri için dua eden vatandaşlar, bayramla birlikte cuma heyecanını aynı anda yaşadılar.
Kurban bayramının ilk gününde cuma namazında Erzurumlular Yakutiye Kent Meydanında bir araya geldi.
Bayramın ilk gününde cuma heyecanını birlikte yaşayan vatandaşlar Lala Paşa Camii avlusunda kent meydanında cuma namazını kıldı. Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek kılınan cuma namazında vatandaşlar pandemi sürecinin son bulması için dua etti. Sağlık çalışanları, güvenlik güçleri için dua eden vatandaşlar, bayramla birlikte cuma heyecanını aynı anda yaşadılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.