İBT WEB

Kentin Yüksek Kesimlerinde Karla Mücadele Sürüyor

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 19.03.2021 - 16:12, Güncelleme: 19.03.2021 - 16:12 2344+ kez okundu.
 

Kentin Yüksek Kesimlerinde Karla Mücadele Sürüyor

Kentin Yüksek Kesimlerinde Karla Mücadele Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi amacıyla kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Karla mücadele ekiplerinin 7/24 görev başında olduğu belirtilirken, yolların açık kalması amacıyla ekiplerin kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam edeceği ifade edildi. Yağışlı havanın etkisi altın giren Manisa'da şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Yunusemre ilçesi, Spil Dağı, Akhisar, Demirci ve Gördes ilçelerinin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri seferber oldu. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda tüm ekiplerini teyakkuz halinde bulunduran Manisa Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının başlamasıyla birlikte harekete geçerek kar küreme ve tuzlama çalışmalarını başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, ani bastıran yağışa hazırlıksız yakalanan araçlar ve sürücülere de yardımda bulundu. Demirci'ye bağlı Mahmutlar Mahallesi’nde de yolda mahsur kalan öğrenci servisi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kurtarıldı. Günlük yaşamın aksamaması için büyük çaba sarf eden ekipler, gerçekleştirdikleri çalışmalarla ulaşımın açık kalmasını sağlıyor. Karla mücadele ekiplerinin 7/24 görev başında olduğu belirtilirken, yolların açık kalması amacıyla ekiplerin kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam edeceği ifade edildi.
Kentin Yüksek Kesimlerinde Karla Mücadele Sürüyor

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.