İBT WEB

Keşif uçağı düştü: 7 şehit

16.07.2020 - 02:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2764+ kez okundu.
 

Keşif uçağı düştü: 7 şehit

Van’da keşif için havalanan uçak görevden dönerken Artos dağına çarptığı ve içerisinde bulunan 2’si pilot 5’i teknik personel toplamda 7 kişi şehit oldu. Kaza sonrası Van’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu. Açıklama sonrası Soylu kaza yerine doğru helikopter arcılığıyla harekete geçti.
Van’da keşif için havalanan uçak görevden dönerken Artos dağına çarptığı ve içerisinde bulunan 2’si pilot 5’i teknik personel toplamda 7 kişi şehit oldu.
Kaza sonrası Van’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarda bulundu. Açıklama sonrası Soylu kaza yerine doğru helikopter arcılığıyla harekete geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.