İBT WEB

Kiğılı’den bayrama özel kampanyalar

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2022 - 11:26, Güncelleme: 06.07.2022 - 11:05 3695+ kez okundu.
 

Kiğılı’den bayrama özel kampanyalar

Kiğılı’den bayrama özel kampanyalar

Erkek giyiminin en köklü markalarından Kiğılı, Kurban Bayramı’na özel sunduğu kampanyasını başlattı. 30 Haziran-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında tişört, gömlek, pantolon ve takım elbise gibi seçili ürünlerde tüm indirimlere ek geçerli kampanyalar sadece Kiğılı mağazalarından alınan ürünlerde geçerli olacak.Yenilikçi ve öncü atılımlarıyla Türkiye erkek giyimine değer katan Kiğılı, bayrama özel sunduğu kampanya dahilinde 30 Haziran-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında tüm indirimlere ek bin 500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 200 TL, 3 bin TL ve üzeri alışverişlerde de anında 500 TL indirim fırsatı sunuyor.2 ürüne yüzde 10, 3 ve üzeri ürüne ise yüzde 20 indirimSezonun en trend ürünlerinin yer aldığı koleksiyonları bu bayram erkekleri renkli bir moda yolculuğuna çıkaracak fırsatlar sunuyor. Tişört, gömlek, pantolon ve takım elbise çeşitlerinde seçili ürünlerde geçerli olan 2 ürüne yüzde 10, 3 ve üzeri ürüne ise yüzde 20 indirim, bu bayram rahat giyinmekten hoşlanan, pratik ve konforlu bir stili benimseyen erkeklerin vazgeçilmezi olacak.Bayram öncesinde yüzlerce indirimli seçenekBayrama özel kampanyalarda yer alan sezonun yenilikçi parçaları, erkekleri rahatlığın ayrıcalığıyla buluştururken göz alıcı duruşunu da öne çıkartıyor. Yüzde yüz pamuk iplikten üretilerek sıcak havalarda teri emen ürünlerden, nanoteknolojik kumaşlardan üretilerek leke tutmayan ve ütü gerektirmeyen kıyafetlere kadar erkeklere birçok seçenek sunan Kiğılı, bayram alışverişinde hem fiyatları hem de kaliteli ürünleriyle tarz sahibi erkeklerin adresi olacak.
Kiğılı’den bayrama özel kampanyalar
Erkek giyiminin en köklü markalarından Kiğılı, Kurban Bayramı’na özel sunduğu kampanyasını başlattı. 30 Haziran-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında tişört, gömlek, pantolon ve takım elbise gibi seçili ürünlerde tüm indirimlere ek geçerli kampanyalar sadece Kiğılı mağazalarından alınan ürünlerde geçerli olacak.
Yenilikçi ve öncü atılımlarıyla Türkiye erkek giyimine değer katan Kiğılı, bayrama özel sunduğu kampanya dahilinde 30 Haziran-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında tüm indirimlere ek bin 500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 200 TL, 3 bin TL ve üzeri alışverişlerde de anında 500 TL indirim fırsatı sunuyor.

2 ürüne yüzde 10, 3 ve üzeri ürüne ise yüzde 20 indirim
Sezonun en trend ürünlerinin yer aldığı koleksiyonları bu bayram erkekleri renkli bir moda yolculuğuna çıkaracak fırsatlar sunuyor. Tişört, gömlek, pantolon ve takım elbise çeşitlerinde seçili ürünlerde geçerli olan 2 ürüne yüzde 10, 3 ve üzeri ürüne ise yüzde 20 indirim, bu bayram rahat giyinmekten hoşlanan, pratik ve konforlu bir stili benimseyen erkeklerin vazgeçilmezi olacak.

Bayram öncesinde yüzlerce indirimli seçenek
Bayrama özel kampanyalarda yer alan sezonun yenilikçi parçaları, erkekleri rahatlığın ayrıcalığıyla buluştururken göz alıcı duruşunu da öne çıkartıyor. Yüzde yüz pamuk iplikten üretilerek sıcak havalarda teri emen ürünlerden, nanoteknolojik kumaşlardan üretilerek leke tutmayan ve ütü gerektirmeyen kıyafetlere kadar erkeklere birçok seçenek sunan Kiğılı, bayram alışverişinde hem fiyatları hem de kaliteli ürünleriyle tarz sahibi erkeklerin adresi olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.