İBT WEB

Kılcanlar ın İçme Suyu Şebeke Hattı Yenilendi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.03.2022 - 11:42, Güncelleme: 24.03.2022 - 11:42 1728+ kez okundu.
 

Kılcanlar ın İçme Suyu Şebeke Hattı Yenilendi

Kılcanlar ın İçme Suyu Şebeke Hattı Yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Kılcanlar mahallesinde başlattığı içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını tamamlayarak mahalleye kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)  Genel Müdürlüğü, il genelindeki eski içme suyu şebeke hatlarını yenileyerek sağlıklı hale getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Kılcanlar Mahallesi’nde eski ve yıpranmış hattın yenileme çalışmalarını tamamladı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmayla mahalleye sorunsuz ve sağlıklı içme suyu kazandırıldı. “Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun” Kılcanlar Mahalle Muhtarı Ercan Adıyaman, “Mahallemizin içme suyu şebeke hattının eski ve yıpranmış olması sebebiyle zaman zaman kesintiler yaşıyorduk. Bunun yanında hattımız şahıs arazisinden geçiyordu. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun bir telefonla sorunumuz çözüldü. Çalışmalar tamamlandı. Mahallemiz artık sağlıklı ve kesintisiz suya kavuştu. Ben Başta cengiz Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.  
Kılcanlar ın İçme Suyu Şebeke Hattı Yenilendi


MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Kılcanlar mahallesinde başlattığı içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını tamamlayarak mahalleye kesintisiz ve sağlıklı içme suyu sağladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)  Genel Müdürlüğü, il genelindeki eski içme suyu şebeke hatlarını yenileyerek sağlıklı hale getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Kılcanlar Mahallesi’nde eski ve yıpranmış hattın yenileme çalışmalarını tamamladı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmayla mahalleye sorunsuz ve sağlıklı içme suyu kazandırıldı.
“Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun”
Kılcanlar Mahalle Muhtarı Ercan Adıyaman, “Mahallemizin içme suyu şebeke hattının eski ve yıpranmış olması sebebiyle zaman zaman kesintiler yaşıyorduk. Bunun yanında hattımız şahıs arazisinden geçiyordu. Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun bir telefonla sorunumuz çözüldü. Çalışmalar tamamlandı. Mahallemiz artık sağlıklı ve kesintisiz suya kavuştu. Ben Başta cengiz Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.