İBT WEB

Kılıçarslan mahallesi’ne yeni parke yollar

Genel 05.10.2020 - 14:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2844+ kez okundu.
 

Kılıçarslan mahallesi’ne yeni parke yollar

Kent genelindeki yol bakım onarım çalışmalarını aksatmadan sürdüren Başiskele Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi’ne yeni parke yollar yapıyor. İlçenin tüm mahallerindeki üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam eden ve sorunlara kalıcı çözümler üreten Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını Kılıçarslan Mahallesi’nde sürdürdü. Bu kapsamda belediye ekipleri hummalı çalışmalar neticesinde kısa bir süre önce alt yapı çalışmaları tamamlanan Tütün Sokakta, kilitli parke taşlarıyla kaplayarak yolu daha konforlu ve güvenli hale getirdi. Vatandaşların talepleri ve planlar dahilinde çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren ekipler, Kılıçarslan Mahallesi Su Sokak’ta da kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Kılıçarslan Mahallesi sakinleri yeni ve daha kaliteli bir parke yola daha kavuşacak. Yeni yollarına kavuşan mahalle sakinleri, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ve ekibine teşekkür ettiler.
Kent genelindeki yol bakım onarım çalışmalarını aksatmadan sürdüren Başiskele Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi’ne yeni parke yollar yapıyor.
İlçenin tüm mahallerindeki üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam eden ve sorunlara kalıcı çözümler üreten Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını Kılıçarslan Mahallesi’nde sürdürdü. Bu kapsamda belediye ekipleri hummalı çalışmalar neticesinde kısa bir süre önce alt yapı çalışmaları tamamlanan Tütün Sokakta, kilitli parke taşlarıyla kaplayarak yolu daha konforlu ve güvenli hale getirdi. Vatandaşların talepleri ve planlar dahilinde çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren ekipler, Kılıçarslan Mahallesi Su Sokak’ta da kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Kılıçarslan Mahallesi sakinleri yeni ve daha kaliteli bir parke yola daha kavuşacak. Yeni yollarına kavuşan mahalle sakinleri, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ve ekibine teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.