İBT WEB

Kilis’te Covid 19 denetimleri

04.09.2020 - 12:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3777+ kez okundu.
 

Kilis’te Covid 19 denetimleri

Kilis’te Covid-19 ile mücadele kapsamında ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla denetim yapıldı. Kilis Valisi Recep Soytürk’ün başkanlığında Kilis il merkezinde, Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında ilçe merkezlerinde İçişleri Bakanlığının Genelgesi doğrultusunda Türkiye genelinde eş zamanlı olarak planlanan Covid-19 ile mücadele kapsamında ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla yapılan denetimler Kilis’te de yapıldı.
Kilis’te Covid-19 ile mücadele kapsamında ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla denetim yapıldı.
Kilis Valisi Recep Soytürk’ün başkanlığında Kilis il merkezinde, Polateli Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan, Musabeyli Kaymakamı Sertaç Kırçuval başkanlığında ilçe merkezlerinde İçişleri Bakanlığının Genelgesi doğrultusunda Türkiye genelinde eş zamanlı olarak planlanan Covid-19 ile mücadele kapsamında ’’Sağlık için hepimiz için’’ sloganıyla yapılan denetimler Kilis’te de yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.