İBT WEB

Kilis’te gölet ve barajlar tabelalı uyarı

10.07.2020 - 09:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3541+ kez okundu.
 

Kilis’te gölet ve barajlar tabelalı uyarı

Kilis’te, uyarılara rağmen vatandaşların serinlemek amacıyla girdiği gölet ve barajlara uyarı tabelaları asıldı. Kilis’teki gölet ve barajlara Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından asılan uyarı tabelalarındaki "Dikkat ölüm tehlikesi, gölet ve barajlara girmek tehlikeli ve yasaktır" yazısı dikkat çekiyor. Yetkililer, Havaların ısınmasıyla birlikte gölet ve barajlarda serinlemek için girilmemesi gerektiği, gölet ve barajlarda yüzmek çok tehlikeli olduğunu ifade etti.
Kilis’te, uyarılara rağmen vatandaşların serinlemek amacıyla girdiği gölet ve barajlara uyarı tabelaları asıldı.
Kilis’teki gölet ve barajlara Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından asılan uyarı tabelalarındaki "Dikkat ölüm tehlikesi, gölet ve barajlara girmek tehlikeli ve yasaktır" yazısı dikkat çekiyor. Yetkililer, Havaların ısınmasıyla birlikte gölet ve barajlarda serinlemek için girilmemesi gerektiği, gölet ve barajlarda yüzmek çok tehlikeli olduğunu ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.