İBT WEB

Kırıkkale’de yol küreme ve tuzlama çalışmaları sürüyor

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2021 - 03:40, Güncelleme: 16.02.2021 - 09:52 2799+ kez okundu.
 

Kırıkkale’de yol küreme ve tuzlama çalışmaları sürüyor

Kırıkkale’de yol küreme ve tuzlama çalışmaları sürüyor

Kırıkkale’de dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar ve tipi nedeniyle yolların ulaşıma açık tutulması için küreme ve tuzlama çalışmaları sürüyor. Kış mevsimi nedeniyle yurdun birçok kesimini etkisi altına alan kar yağışı Kırıkkale’de de etkili oldu. Yağan kar yerini dondurucu soğuk havaya bıraktı. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki ’kilit kavşak’ta ekipler, tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürüyor. Soğuk havanın etkisiyle kent merkezinde de yaşanan buzlanma dolayısıyla Kırıkkale Belediyesine bağlı ekipler, trafiğin yoğun olduğu yollarda küreme ve tuzlama çalışması yaptı.
Kırıkkale’de yol küreme ve tuzlama çalışmaları sürüyor

Kırıkkale’de dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar ve tipi nedeniyle yolların ulaşıma açık tutulması için küreme ve tuzlama çalışmaları sürüyor.
Kış mevsimi nedeniyle yurdun birçok kesimini etkisi altına alan kar yağışı Kırıkkale’de de etkili oldu. Yağan kar yerini dondurucu soğuk havaya bıraktı. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki ’kilit kavşak’ta ekipler, tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürüyor. Soğuk havanın etkisiyle kent merkezinde de yaşanan buzlanma dolayısıyla Kırıkkale Belediyesine bağlı ekipler, trafiğin yoğun olduğu yollarda küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.