İBT WEB

Kırklareli’de trafik denetiminde 6 sürücünün ehliyetine el konuldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2022 - 16:46, Güncelleme: 28.12.2022 - 15:16 753+ kez okundu.
 

Kırklareli’de trafik denetiminde 6 sürücünün ehliyetine el konuldu

Kırklareli’de trafik denetiminde 6 sürücünün ehliyetine el konuldu

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Trafik, Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince yapılan denetimde, 6 sürücünün ehliyetine el konuldu, 2 araç ise trafikten men edildi.Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Trafik, Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, kentin belirli yerlerinde trafik denetimi yaptı. Yapılan denetim sonucu 260 araç kontrol edilerek, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 23 araca 17 bin 211 lira cezai işlem uygulandı.Öte yandan, 2 araç trafikten men edildi, 6 sürücünün de ehliyeti geçici süreyle geri alındı.
Kırklareli’de trafik denetiminde 6 sürücünün ehliyetine el konuldu
Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Trafik, Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince yapılan denetimde, 6 sürücünün ehliyetine el konuldu, 2 araç ise trafikten men edildi.
Alınan bilgiye göre, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Trafik, Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, kentin belirli yerlerinde trafik denetimi yaptı. Yapılan denetim sonucu 260 araç kontrol edilerek, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 23 araca 17 bin 211 lira cezai işlem uygulandı.
Öte yandan, 2 araç trafikten men edildi, 6 sürücünün de ehliyeti geçici süreyle geri alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.