İBT WEB

Kırşehir Belediyespor, sezonun ilk galibiyetini aldı

Siyaset 05.10.2020 - 12:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3303+ kez okundu.
 

Kırşehir Belediyespor, sezonun ilk galibiyetini aldı

Kırşehir Belediyespor takımı Misli. com 2. Lig Kırmızı gurupta 3. haftada ilk galibiyetini aldı. Sezonun kontrollü ve seyircisiz başlaması sonrası ilk maçına deplasmanına giden 90 + 6’da mağlup olan yeşil beyazlı ekip, korona virüs salgını nedeniyle ertelenen Etimesgut Spor maçına çıkmadı. Ligin 3. haftasında Kastamonu Spor maçı için deplasmana giden Kırşehir Belediyespor takımı 72. dakikada Üstün Bilgi’nin kaydettiği tek golle sezonun da ilk galibiyetini aldı. Galibiyeti değerlendiren Teknik Direktör Gürses Kılıç, "Zorlu Kastamonu deplasmanından 3 puanla dönmek bizleri ve camiamızı mutlu etmiştir. Zorlu süreçte bu galibiyete ve de deplasman galibiyetine çok ihtiyacımız vardı. Deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan belediye başkanımıza yönetim kurulumuza taraftarımıza gelemeyen ve bizlere dualarıyla destek olan bütün Kırşehir halkına teşekkür ediyoruz"dedi.
Kırşehir Belediyespor takımı Misli. com 2. Lig Kırmızı gurupta 3. haftada ilk galibiyetini aldı.
Sezonun kontrollü ve seyircisiz başlaması sonrası ilk maçına deplasmanına giden 90 + 6’da mağlup olan yeşil beyazlı ekip, korona virüs salgını nedeniyle ertelenen Etimesgut Spor maçına çıkmadı. Ligin 3. haftasında Kastamonu Spor maçı için deplasmana giden Kırşehir Belediyespor takımı 72. dakikada Üstün Bilgi’nin kaydettiği tek golle sezonun da ilk galibiyetini aldı.
Galibiyeti değerlendiren Teknik Direktör Gürses Kılıç, "Zorlu Kastamonu deplasmanından 3 puanla dönmek bizleri ve camiamızı mutlu etmiştir. Zorlu süreçte bu galibiyete ve de deplasman galibiyetine çok ihtiyacımız vardı. Deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan belediye başkanımıza yönetim kurulumuza taraftarımıza gelemeyen ve bizlere dualarıyla destek olan bütün Kırşehir halkına teşekkür ediyoruz"dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.