İBT WEB

Kırşehir Emniyet personelinden kan bağış kampanyasına destek

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 10:44, Güncelleme: 06.04.2022 - 10:07 1285+ kez okundu.
 

Kırşehir Emniyet personelinden kan bağış kampanyasına destek

Kırşehir Emniyet personelinden kan bağış kampanyasına destek

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 177. Yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Türk Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi.İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ile birlikte polis memurları, amir ve şube müdürleri Ramazan ayı dolayısıyla iftardan sonra Türk Kızılay Kırşehir Kan Bağışı Merkezi’nde bir araya geldi. Emniyet mensupları, bağışta bulunarak Kan Bağışı Merkezi’nin stoklarına katkı sağladı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı farklı birimlerde görev yapan polislerin kan bağışı Polis Haftası süresince devam edecek.
Kırşehir Emniyet personelinden kan bağış kampanyasına destek
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 177. Yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Türk Kızılay’ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi.

İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ile birlikte polis memurları, amir ve şube müdürleri Ramazan ayı dolayısıyla iftardan sonra Türk Kızılay Kırşehir Kan Bağışı Merkezi’nde bir araya geldi. Emniyet mensupları, bağışta bulunarak Kan Bağışı Merkezi’nin stoklarına katkı sağladı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı farklı birimlerde görev yapan polislerin kan bağışı Polis Haftası süresince devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.