İBT WEB

Kışlak HİS Göletinde Temizlik ve Bakım Çalışmaları Tamamlandı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 28.10.2021 - 10:25, Güncelleme: 28.10.2021 - 10:25 1102+ kez okundu.
 

Kışlak HİS Göletinde Temizlik ve Bakım Çalışmaları Tamamlandı

Kışlak HİS Göletinde Temizlik ve Bakım Çalışmaları Tamamlandı

Tarım, hayvancılık ve kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Kışlak Mahallesi'nde bulunan Hayvan İçme Suyu (HİS) göletinde temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı.   Salgın dönemi boyunca önemi daha fazla hissedilen tarım, hayvancılık ve üretim faaliyetlerini desteklemek amacıyla yatırımlarını artırmayı hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın yaygın olduğu kırsal mahallelerde de çalışmalarına devam ediyor. Hayvancılığın yoğun olduğu mahallelerde bulunan Hayvan İçme Suyu Göletlerinde temizlik, bakım ve narım çalışmaları yapılarak, üreticilerin göletlerden en üst düzeyde faydalanması sağlanıyor. Buna bağlı olarak Demirci ilçesine bağlı Kışlak Mahallesi’nde bulunan HİS göletinde temizlik ve bakım çalışmaları tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.   “Desteklerimiz sürecek” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kırsal kalkınmaya verdiği önemin kendilerine vizyon oluşturduğunu ifade eden Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Her alanda üreticilerimizin yanındayız. Hayvan içme suyu göletleri çalışmamız da hayvancılığın yaygın olduğu ilçelerimizde kararlılıkla sürüyor. Bu kapsamda Demirci ilçemiz Kışlak Mahallemizde bulunan HİS göletinde temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladık. Tarım şehri Manisa’mızda, üreticimize desteklerimiz sürecek” dedi.  
Kışlak HİS Göletinde Temizlik ve Bakım Çalışmaları Tamamlandı


Tarım, hayvancılık ve kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Kışlak Mahallesi'nde bulunan Hayvan İçme Suyu (HİS) göletinde temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı.
 
Salgın dönemi boyunca önemi daha fazla hissedilen tarım, hayvancılık ve üretim faaliyetlerini desteklemek amacıyla yatırımlarını artırmayı hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın yaygın olduğu kırsal mahallelerde de çalışmalarına devam ediyor. Hayvancılığın yoğun olduğu mahallelerde bulunan Hayvan İçme Suyu Göletlerinde temizlik, bakım ve narım çalışmaları yapılarak, üreticilerin göletlerden en üst düzeyde faydalanması sağlanıyor. Buna bağlı olarak Demirci ilçesine bağlı Kışlak Mahallesi’nde bulunan HİS göletinde temizlik ve bakım çalışmaları tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.
 
“Desteklerimiz sürecek”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kırsal kalkınmaya verdiği önemin kendilerine vizyon oluşturduğunu ifade eden Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Her alanda üreticilerimizin yanındayız. Hayvan içme suyu göletleri çalışmamız da hayvancılığın yaygın olduğu ilçelerimizde kararlılıkla sürüyor. Bu kapsamda Demirci ilçemiz Kışlak Mahallemizde bulunan HİS göletinde temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladık. Tarım şehri Manisa’mızda, üreticimize desteklerimiz sürecek” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.