İBT WEB

KOCAELİ BELEDİYESİ ÇALIMALARI HIZLANDIRDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 19.05.2021 - 11:11, Güncelleme: 19.05.2021 - 11:11 1625+ kez okundu.
 

KOCAELİ BELEDİYESİ ÇALIMALARI HIZLANDIRDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kartepe Köseköy’de yeni imar yolları açılma çalışmaları yapılıyor

  Köseköy sanayi bölgesine yeni yollar yapılıyor   Kartepe ilçesi Köseköy’de 526 bin metrekare sanayi alanı için Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yeni imar yolları açılıyor. Bölgede kurulacak sanayi tesislerine ulaşım için yeni yollar açan Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı.   SANAYİ TESİSLERİNE ULAŞIMI SAĞLAYACAK Kartepe Köseköyde sanayi bölgesine ulaşımı sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan noktalarda çeşitli genişlikte yeni imar yolları açılıyor. Toprak kazılarak stabil malzeme dökülüp sıkıştırma yapılan yeni imar yollarında terasman çalışmaları yapılıyor. Yol açma çalışmaları sonrası alt ve üstyapı çalışmaları, asfalt serimi, yol çizgileri ve aydınlatma çalışması yapılarak sanayi tesislerine ulaşımı sağlayacak güvenli ve konforlu yeni sokak ve caddeler yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kartepe Köseköy’de yeni imar yolları açılma çalışmaları yapılıyor

 

Köseköy sanayi bölgesine yeni yollar yapılıyor

 

Kartepe ilçesi Köseköy’de 526 bin metrekare sanayi alanı için Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yeni imar yolları açılıyor. Bölgede kurulacak sanayi tesislerine ulaşım için yeni yollar açan Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı.

 

SANAYİ TESİSLERİNE ULAŞIMI SAĞLAYACAK

Kartepe Köseköyde sanayi bölgesine ulaşımı sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan noktalarda çeşitli genişlikte yeni imar yolları açılıyor. Toprak kazılarak stabil malzeme dökülüp sıkıştırma yapılan yeni imar yollarında terasman çalışmaları yapılıyor. Yol açma çalışmaları sonrası alt ve üstyapı çalışmaları, asfalt serimi, yol çizgileri ve aydınlatma çalışması yapılarak sanayi tesislerine ulaşımı sağlayacak güvenli ve konforlu yeni sokak ve caddeler yapılacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.