İBT WEB

Kocaeli Büyükşehir'den sağlığa üst yapı

14.09.2023 - 09:51, Güncelleme: 14.09.2023 - 09:51 577+ kez okundu.
 

Kocaeli Büyükşehir'den sağlığa üst yapı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Şehir Hastanesi girişini asfaltlandı, taksi durağı için de durak cebi yapıldı. Umuttepe Hastanesi Acil Servis girişi de asfaltlandıKOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım noktasında hayatı kolaylaştırıcı yatırım hizmetlerini sürdürüyor. Kocaeli Şehir Hastanesi girişini asfaltlayan Büyükşehir ekipleri Şehir Hastanesinde hizmet verecek taksi durağı için de durak cebi yaptı. Kocaeli Üniversitesi Kampüsünde bozulmaların meydana geldiği asfalt kısımlar sökülerek yeniden asfaltlanırken, Umuttepe Hastanesi Acil Servis girişi de Yol Bakım Timi tarafından asfaltlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Şehir Hastanesi girişini asfaltlandı, taksi durağı için de durak cebi yapıldı. Umuttepe Hastanesi Acil Servis girişi de asfaltlandı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım noktasında hayatı kolaylaştırıcı yatırım hizmetlerini sürdürüyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi girişini asfaltlayan Büyükşehir ekipleri Şehir Hastanesinde hizmet verecek taksi durağı için de durak cebi yaptı. Kocaeli Üniversitesi Kampüsünde bozulmaların meydana geldiği asfalt kısımlar sökülerek yeniden asfaltlanırken, Umuttepe Hastanesi Acil Servis girişi de Yol Bakım Timi tarafından asfaltlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.