İBT WEB

Kocaeli’de kar yağışı etkili oluyor

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 11:22, Güncelleme: 11.03.2022 - 10:40 1547+ kez okundu.
 

Kocaeli’de kar yağışı etkili oluyor

Kocaeli’de kar yağışı etkili oluyor

Kocaeli’de aralıklarla yoğun kar yağışı etkili oluyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarıların ardından Kocaeli genelinde dün başlayan kar yağışı, gece saatlerinde de etkisini sürdürdü. Aralıklarla yağan kar, kent genelinde de etkisini hissettirmeye başladı. Belediye ekipleri ise şehrin dört bir yanında karla mücadele ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Kocaeli’de kar yağışı etkili oluyor
Kocaeli’de aralıklarla yoğun kar yağışı etkili oluyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarıların ardından Kocaeli genelinde dün başlayan kar yağışı, gece saatlerinde de etkisini sürdürdü. Aralıklarla yağan kar, kent genelinde de etkisini hissettirmeye başladı. Belediye ekipleri ise şehrin dört bir yanında karla mücadele ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.