İBT WEB

Komisyonlar Sağlıklı Nesiller İlkesiyle Toplandı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 23.02.2022 - 14:52, Güncelleme: 23.02.2022 - 14:52 1431+ kez okundu.
 

Komisyonlar Sağlıklı Nesiller İlkesiyle Toplandı

Komisyonlar Sağlıklı Nesiller İlkesiyle Toplandı

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri, “Büyükşehir Belediyesi imkanları doğrultusunda okul çağındaki gençlerin eğitim, kültür ve spor alanındaki ihtiyaçlarının tespit edilmesi, böylece sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yapılması” raporu kapsamında ilgili kurumların temsilcileriyle bir araya geldi.   Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri, Mart ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda, toplantı gerçekleştirdi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü temsilcilerinin de katılım sağladığı toplantıda, “Büyükşehir Belediyesi imkanları doğrultusunda okul çağındaki gençlerin eğitim, kültür ve spor alanındaki ihtiyaçlarının tespit edilmesi, böylece sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yapılması” raporu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.  
Komisyonlar Sağlıklı Nesiller İlkesiyle Toplandı


Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri, “Büyükşehir Belediyesi imkanları doğrultusunda okul çağındaki gençlerin eğitim, kültür ve spor alanındaki ihtiyaçlarının tespit edilmesi, böylece sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yapılması” raporu kapsamında ilgili kurumların temsilcileriyle bir araya geldi.
 
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor ile Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri, Mart ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda, toplantı gerçekleştirdi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü temsilcilerinin de katılım sağladığı toplantıda, “Büyükşehir Belediyesi imkanları doğrultusunda okul çağındaki gençlerin eğitim, kültür ve spor alanındaki ihtiyaçlarının tespit edilmesi, böylece sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yapılması” raporu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.